Dintre serviciile pe care le oferim, amintim urmatoarele:

 

Invitaţii/felicitări: evenimente mondene, nuntă, botez

 

Pliante:

 

Cărţi de vizită

    Cartile de vizita sunt esentiale în afaceri. Ele poarta imaginea companiei tale si poate schimba perceptia celor cu care intri în contact. Reprezinta un instrument fundamental de marketing. Sunt modalitatea prin care îi faci pe oameni sa te tina minte. Cartile de vizita trebuie sa fie usor de citit, în format atractiv, colorate atent, iar experinta noastra ne da încredere sa afirmam ca ne pricepem sa realizam cele mai bune combinatii. Cartile de vizita se pot printa pe hârtie de la 200g/mp la 300g/mp, mata sau lucioasa.

La cerere, cartile de vizita pot fi înfoliate cu folie mata sau lucioasa.

 

Mape personalizate

Mapele ocupa un rol foarte important în promovarea imaginii companiei. Extrem de practice, pot transmite, printr-un design atractiv, informatii despre firma ta. Datorita tehnologiei de care dispunem, putem realiza mape de foarte buna calitate, din hârtie de la 200g/mp la 300g/mp. Mapele pot fi tiparite atât în exterior, cât si la interior.Buzunarele interioare pot fi de asemenea tiparite.

 

Calendare :

      Finisare : spiră metalică, cu/fără agăţătoare, capac -carton

      Personalizare: pe fiecare pagină sau pe capac – carton

 

Afişe

Afisele au ajuns sa fie o forma de arta urbana. Daca sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie sau un produs. Afisele bine realizate pot atrage atât noi clienti, dar te si pot detasa de concurenta. Avantajul tiparului digital se resimte si în cazul afiselor. Datorita imprimantelor performante, putem produce afise de calitate, în culori puternice, vii, de la primul pâna la ultimul exemplar. Hârtia recomandata este cuprinsa între 100g/mp si 250g/mp.

Listări color : calc, autocolant, carton duplex cretat (80g/mp-300g/mp)- diferite culori

 

Blocknotes-uri personalizate

 

Reviste

 

Etichete

Etichetele tiparite se realizeaza prin tiparire digitala sau offset, dimensiunea lor fiind stabilita la cerere. Deasemenea ca finisare puteti solicita stantare, lacuire, gaurire, etc. Etichetele autocolante se realizeaza din autocolant hartie, cu forme standard sau personalizata aceste modele au o gama larga de utilizare cum ar fi: corespondenta, etichete de raft, de garantie, de semnalare si altele.

La comanda se poate realiza orice model si orice dimensiune de autocolante, chiar si stantate. Pentru alte informatii va rugam sa trimiteti o cerere de oferta.

 

Bannere

 

Personalizare: logo client

 

Laminare: Oferim servicii de finisare si prelucrare pentru toate tipurile de produse pe care le oferim. Finisajele se realizeaza pe format maxim A3.

 

GRAFI PRINT

Copyright © 2007-2014  Grafi Print S.R.L.    Design realizat de MAXDESIGN    Toate drepturile asupra materialelor prezentate pe acest site sunt rezervate